Conferentie over Alzheimer en aanverwante ziekten

Conferentie AlzheimerHet OCMW van Sint-Jans-Molenbeek organiseert op zondag 5 mei 2013 om 10u een conferentie-debat over « La maladie d’Alzheimer et les maladies apparentées ». Mevrouw Marguerite Mormal, voorzitter van Alzheimer Belgique, is de spreker op deze conferentie die plaatsvindt in de Residentie Arcadia, het rust- en verzorgingstehuis van het OCMW van Sint-Jans-Molenbeek.

Hoe omgaan met de ziekte van Alzheimer? Wat zijn de symptomen? Hoe kunnen de familieleden van de patiënt het hoofd bieden aan de moeilijkheden waarmee ze geconfronteerd worden? Mevrouw Mormal heeft veel expertise op dit terrein en zal ingaan op al deze verschillende aspecten. Bovendien zal ze advies geven om beter om te gaan met de ziekte en geeft ze informatie om de patiënt beter te begrijpen. De deelnemers kunnen vervolgens al hun vragen stellen over deze ziekte die steeds meer voorkomt bij oudere mensen.

Het publiek is welkom vanaf 9u30 voor een ontbijt in de feestzaal van de Residentie Arcadia. De conferentie zelf loopt van 10u tot 12u en daarna kan u nog verder discussiëren bij een hapje en een drankje.

Als dit thema u interesseert, bent u van harte welkom op de conferentie over Alzheimer op 5 mei.

Praktische informatie:
Conferentie Alzheimer – Residentie Arcadia
Zondag 5 mei 2013 van 9u30 tot 12u
Ferdinand Elbersstraat 20 in 1080 Brussel
Bereikbaar met het openbaar vervoer: bus 84, halte Elbers
Telefoon: 02/481.99.11

© OCMW van Sint-Jans-Molenbeek - Alphonse Vandenpeereboomstraat 14 - 1080 Brussel
Tel.: 02/412.53.11 - E-mail: cpas.ocmw.1080@molenbeek.irisnet.be

Created and hosted by Paradigm - Disclaimer