Videos

Video: algemene sociale dienst van het OCMW

Ontdek hier de video over de algemene sociale dienst van het OCMW van Molenbeek om te weten hoe het OCMW personen in moeilijkheden kan helpen en wat de rol is van de maatschappelijk werkers.

Video: Residentie Arcadia

Ontdek wat de Residentie Arcadia te bieden heeft aan zijn bewoners en hun familie. Bent u geïnteresseerd? Contacteer 02/481.99.27 voor meer informatie.

Video: cel Energiepreventie

Ontdek de energiepreventiecel van het OCMW van Molenbeek, een dienst die individuele ondersteuning in energiezaken biedt aan de Molenbeekse bevolking.

Video over de Dringende medische hulp

Ter gelegenheid van de Europese week van de Volksgezondheid stellen we graag de video over onze dienst Dringende Medische Hulp aan u voor. Ontdek de werking van deze dienst die bijstand kan verlenen aan personen die onwettig in ons land verblijven.

Video: cel Projectfacilitatoren

Kan het OCMW gebruikers helpen om zich te (re-)integreren op de arbeidsmarkt? Ontdek hoe de projectfacilitatoren de begunstigden ondersteunen om hun loopbaan uit te stippelen en hun vaardigheden te ontwikkelen.

Video over De Relais

Het onthaaltehuis De Relais biedt tijdelijk onderdak aan volwassenen, met of zonder kinderen, die geen woning hebben. Bekijk de video om meer te weten te komen over het onthaaltehuis van het OCMW en de begeleiding die de begunstigden daar krijgen.

Video over de cel Huisvesting

Deze tweedelijnsdienst ondersteunt personen met huisvestingsproblemen en informeert de begunstigden over hun rechten en plichten als huurder.

Video: dienst Cultuur en Vrije Tijd

Het OCMW heeft een dienst Cultuur en Vrije Tijd die het hele jaar door activiteiten, culturele uitstappen en groepsexcursies aanbiedt, vooral tijdens de zomermaanden. Neem een kijkje naar de video om meer te ontdekken over deze dienst. Contact: cosmo.socmo@cpas1080.brussels - 02/412.53.51 of 02/421.32.73

© OCMW van Sint-Jans-Molenbeek - Alphonse Vandenpeereboomstraat 14 - 1080 Brussel
Tel.: 02/412.53.11 - E-mail: cpas.ocmw.1080@molenbeek.irisnet.be

Created and hosted by Paradigm - Disclaimer