Cel Werk

Praktische informatie:

  • Onthaal, informatie en afspraken: van maandag tot en met vrijdag van 8 u tot 12 u en van 13 u tot 16 u (in juli-augustus van 8 u tot 10 u en van 11 u tot 13 u)
  • Alphonse Vandenpeereboomstraat 14 (situering)
    1080 Sint-Jans-Molenbeek
    Tel.: 02/412.53.30
    Fax: 02/412.54.08

De cel Werk heeft als missie om de begunstigden van een leefloon of een equivalent leefloon te informeren, te begeleiden en te volgen in hun actieve zoektocht naar werk door hen de gepaste middelen aan te reiken.

Het doel is dat de begunstigden een zekere graad van autonomie bereiken bij het zoeken naar werk. Het uiteindelijke doel is dat de gebruikers een plaats verwerven op de arbeidsmarkt.

De begeleiders naar werk ondersteunen op een actieve manier de gebruikers in hun zoektocht naar werk. Ze helpen hen om hun zoektocht naar werk te organiseren, om een CV op te maken en om motivatiebrieven te schrijven. Ze bereiden hen voor op sollicitatiegesprekken en geven hen informatie over de arbeidsmarkt en over de verschillende soorten bestaande contracten.

 

 

Jobruimte

 

U bent werkgever en u wilt meer weten over de verschillende aanwervingsmogelijkheden? U vindt hierover meer info onder Partnerships.

 
 
 
 
 
 
 
 
Met de steun van: Partner van Actiris - De weg naar werk Logo ESF

© OCMW van Sint-Jans-Molenbeek - Alphonse Vandenpeereboomstraat 14 - 1080 Brussel
Tel.: 02/412.53.11 - E-mail: cpas.ocmw.1080@molenbeek.irisnet.be

Created and hosted by Paradigm - Disclaimer