AnySurfer label: de website van het OCMW van Molenbeek is voor iedereen toegankelijk!

Grote primeur: een OCMW behaalt het "AnySurfer" kwaliteitslabel voor zijn website! Het OCMW van Sint-Jans-Molenbeek bewijst hiermee andermaal dynamisch en vooruitstrevend te zijn.

De website van het OCMW van Sint-Jans-Molenbeek is sinds 13 mei 2013 in het bezit van het “AnySurfer” label. Dit label geeft aan dat onze website beantwoordt aan alle AnySurfer toegankelijkheidsrichtlijnen en dus toegankelijk is voor iedereen, in het bijzonder voor mindervalide personen of personen met een visuele handicap.

Het pilootproject "AnySurfer – digitale toegankelijkheid" werd in 2012 opgezet door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest met als doel de websites van de gemeentes en de Brusselse OCMW’s aan te passen en toegankelijk te maken voor iedereen. Dit project werd gerealiseerd in samenwerking met het Centrum voor Informatica voor het Brusselse Gewest (CIBG) en de vzw Blindenzorg Licht en Liefde.

Dankzij deze goede samenwerking en onze inspanningen op dit vlak, zijn we het eerste OCMW van het Brusselse gewest dat dit label heeft behaald!

Meer informatie over het AnySurfer label
 

CONTACTPERSONEN:
Roland VANDENHOVE, Voorzitter van het OCMW van Sint-Jans-Molenbeek: 02/412.53.76, roland.vandenhove@publilink.be
Aurélie FONTAINE, Dienst Communicatie van het OCMW: 02/412.53.90, aurelie.fontaine@publilink.be
Siré KABA, Dienst Communicatie van het OCMW: 02/412.53.76, sire.kaba@publilink.be

 

© OCMW van Sint-Jans-Molenbeek - Alphonse Vandenpeereboomstraat 14 - 1080 Brussel
Tel.: 02/412.53.11 - E-mail: cpas.ocmw.1080@molenbeek.irisnet.be

Created and hosted by Paradigm - Disclaimer