Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home / Huisvesting en energie / Cel Energiepreventie
Document acties

Cel Energiepreventie

Praktische informatie:

  • Iedere namiddag telefonische permanentie van 13u tot 16u van maandag tot vrijdag (in juli-augustus van 10u tot 13.30u)
  • Onafhankelijkheidstraat 56 (situering)
    1080 Sint-Jans-Molenbeek
    Tel: 02/412.47.86

De cel Energiepreventie van het OCMW van Sint-Jans-Molenbeek biedt individuele begeleiding op vlak van energie.

Voor wie in de gemeente woont, stelt de cel energiepermanenties voor om de energiefacturen te begrijpen, analyseren en om advies te geven om de factuur te verminderen. De cel kan ook de staat van uw woning analyseren.

Rekening houdend met de huidige gezondheidsmaatregelen tegen het coronavirus kunnen de energieadviseurs geen huisbezoeken doen.

Heeft u praktisch advies nodig (bv. onderhoud van de verwarmingsketel, reparatie van een waterlek, ontluchten van de radiator, enz.)? Sinds juni 2020 houdt de cel Energiepreventie van maandag tot vrijdag elke namiddag van 13u tot 16u telefonische permanentie op het nummer 02/412.47.86. De cel kan u begeleiden en/of u doorverwijzen naar onze lokale partners.

In normale tijden organiseert de cel Energiepreventie twee keer per jaar de Energiedag voor de bewoners en scholen van de gemeente in samenwerking met verschillende lokale en regionale verenigingen.

© OCMW van Sint-Jans-Molenbeek - Alphonse Vandenpeereboomstraat 14 - 1080 Brussel
Tel.: 02/412.53.11 - E-mail: cpas.ocmw.1080@molenbeek.irisnet.be

Created and hosted by CIBG - Disclaimer