Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home / CORONAVIRUS / Residentie Arcadia
Document acties

Residentie Arcadia

Coronavirus Covid-19: bezoek verboden

 

Om onze bewoners te beschermen, die een risicogroep vormen voor COVID-19-infecties, is bezoek aan de Residentie Arcadia verboden. We zijn ons bewust van de moeilijke situatie die dit met zich meebrengt voor de bewoners en hun naasten en we moedigen het houden van telefoongesprekken en het schrijven van brieven sterk aan.

We stellen de families gerust dat we alle nodige voorzorgsmaatregelen nemen op het gebied van hygiëne en preventie. We blijven uiterst alert wat de evolutie van het virus betreft en we zullen niet nalaten de families op de hoogte te houden.

Bedankt voor uw begrip.  

 

Evolutie van de situatie in de Residentie Arcadia - 08/04/2020

 

Terwijl we lange tijd gespaard waren gebleven, zijn sinds dit weekend 2 bewoners positief getest op het coronavirus.

Na enkele weken van spreekwoordelijke rust voegt de Residentie Arcadia zich, ondanks de aanbevolen sanitaire maatregelen en nog verregaandere maatregelen, jammer genoeg toe aan de lange lijst van rusthuizen waar het coronavirus heeft toegeslagen. 
Wij nemen alle voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het virus zowel onder de bewoners als onder het personeel te voorkomen.

De directie en het personeel zetten zich de klok rond in om maximaal welzijn te garanderen aan onze residenten, met inachtneming van de gezondheidsmaatregelen die tijdens deze crisis van toepassing zijn.
Wij bedanken al onze medewerkers van de Residentie Arcadia. Zij blijven vechten in de frontlinie, met ongelooflijk veel professionalisme en toewijding, zonder hun inspanningen te verslappen. 
We willen de families verzekeren dat we de gezondheidstoestand van onze bewoners nauwlettend in de gaten houden en dat we uiterst waakzaam blijven.

Wij bedanken onze residenten en hun families, die nu door een uiterst moeilijke periode gaan, voor hun begrip. We komen hier samen doorheen.

Gérardine Bastin en Didier Rozen
Voorzitster en tijdelijk Secretaris-Generaal van het OCMW van Sint-Jans-Molenbeek

© OCMW van Sint-Jans-Molenbeek - Alphonse Vandenpeereboomstraat 14 - 1080 Brussel
Tel.: 02/412.53.11 - E-mail: cpas.ocmw.1080@molenbeek.irisnet.be

Created and hosted by CIBG - Disclaimer