Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home / Opleiding en tewerkstelling / Cel Studies en Opleidingen
Document acties

Cel Studies en Opleidingen

  • Onthaal, informatie en afspraken: van maandag tot en met vrijdag van 8 u tot 12 u en van 12.30 u tot 16 u (in juli-augustus van 7.30 u tot 13.45 u)
  • Werkhuizenstraat 19 (situering)
    1080 Sint-Jans-Molenbeek
    Tel.: 02/563.26.88
    Fax: 02/412.47.77

De cel Studies en Opleidingen heeft als missie om de begunstigden van een leefloon of een equivalent leefloon te informeren, te begeleiden en te volgen in hun studie- of opleidingstraject, zodat ze een diploma bekomen of een certificaat dat waarde heeft op de arbeidsmarkt.

Elke gebruiker wordt begeleid door een studie- en opleidingsbegeleider die hem/haar de nodige nuttige tips geeft tijdens het studie- of opleidingstraject.

De begeleiders informeren de begunstigden ook over de bestaande studies en opleidingen, alsook over de steunmogelijkheden voor financiële tussenkomsten in de kosten die verbonden zijn aan deze studies of opleidingen. De begeleiders volgen de gebruikers ook nauwgezet op met een evaluatie van het gevolgde studie- of opleidingstraject.

Met de steun van:   Partner van Actiris - De weg naar werk  Met de steun van de Europese Unie - Het Europees Sociaal Fonds investeert in uw toekomst

© OCMW van Sint-Jans-Molenbeek - Alphonse Vandenpeereboomstraat 14 - 1080 Brussel
Tel.: 02/412.53.11 - E-mail: cpas.ocmw.1080@molenbeek.irisnet.be

Created and hosted by CIBG - Disclaimer